Ét samlet Ingram Micro i Danmark

Ét samlet Ingram Micro i Danmark

I 2021 gennemførte Ingram Micro de sidste etaper af migreringen til ét fælles Nordisk it-system. En stor forandring som betyder, at man går ind i 2022 som en stærkere distributør og partner med hele udbuddet fra Ingram Micro i Danmark samlet i én enhed og én webshop.

Fra og med januar 2022 gennemfører Ingram Micro også en strategisk forandring af den nordiske virksomhedsstruktur. I Danmark betyder det, at Nicolai Holmstrøm påtager sig rollen som Country Manager med det kommercielle ansvar for Ingram Micro A/S

Jeg er meget glad for at vi i Ingram Micro nu kan tilbyde vores danske kunder og det danske marked en ”one-stop-shop” med alt under en paraply. Det gør det lettere for vores partnere at finde alle vores produkter og services ét sted, siger Nicolai Holmstrøm.

Med ét it-system kigger Ingram Micro ind i en fremtid med én nordisk struktur for ”back-office”-funktioner, hvilket gør det muligt for det lokale salgs- og ledelsessteam at have fokus på kunden og kundeoplevelsen.

Vi havde i 2021 et stort internt fokus på et effektivt skifte til en ny forretningsmodel. Det er stadig noget vi arbejder med, for at forbedre og udvikle vores systemer og processer yderligere hen ad vejen. Nu når vi har bygget fundamentet for 2022, så er vi klar til et større eksternt fokus, nemlig på vores kunder og partnere i Danmark, afslutter Nicolai.